Thjeshtimi i Menaxhimit të Kujdesit për Fëmijët

KidsDay është platforma e zgjidhjes. Faturimi, kontratat, pagesat dhe të dhënat e fëmijëve dhe familjes - të gjitha në një vend, të lehta për t'u kuptuar dhe përdorur.

Sa fëmijë ka qendra juaj?
0-10
11-50
51-120
121+
Menaxhimi i Fëmijëve

Fillo provën tënde
*Pagesat Vjetore
Menaxhimi i Qendrës
Planifikimi
Raportet
Komunikimi
Faturimi i Automatizuar
Pranimet

Pse Kidsday?

E vërtetuar në Qendra të Kujdesit të Fëmijëve!
E vërtetuar në Qendra të Kujdesit të Fëmijëve!

KidsDay është zgjedhja ideale për udhëheqësit e kopshteve dhe qendrave, që kërkojnë informacion në kohë reale për të marrë vendime të rëndësishme, për të përmbushur rregullat, dhe për të adoptuar praktikat më të mira në industrinë e kujdesit për fëmijë.

Pajisur për Çdo Qendër
Pajisur për Çdo Qendër

KidsDay jo vetëm që thjeshton detyrat tuaja themelore administrative, duke ju kursyer kohë dhe para, por gjithashtu përmirëson përvojën e prindërve me komunikim profesional, portale të lehta për përdorim dhe përditësime në kohë reale.

Projektuar Posacërisht për Profesionistët e Kujdesit të Fëmijëve
Projektuar Posacërisht për Profesionistët e Kujdesit të Fëmijëve

Ne merremi me detyrat administrative të rëndësishme si monitorimi i pranisë së fëmijëve, sigurimi i qasjes së menjëhershme në detajet e familjes, menaxhimi i orarëve, mbajtja e regjistrave, lehtësimi i komunikimit me prindërit dhe trajtimi i faturave dhe pagesave në emrin tuaj. Kjo ju mundëson të kushtoheni më shumë kohë cilësore fëmijëve nën kujdesin tuaj.

Pse Kidsday?

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje