Pjesëmarrja dhe Aktivitetet

Ky funksion ndihmon Çerdhet/Kopshtet për të ruajtur transparencën, përmirësuar sigurinë dhe nxitur komunikimin efektiv me prindërit dhe stafin.

Paraqitjet & Statusi
Paraqitjet & Statusi

Përcjell më lehtë statusin e regjistrimit, duke promovuar operacione të sigurta dhe të koordinuara për kujdesin e fëmijëve.

Raportet e pjesëmarrjes
Raportet e pjesëmarrjes

Monitoroni pjesëmarrjen me saktësi, duke siguruar që prania e çdo fëmije të merret në konsideratë.

Pjesëmarrja dhe Aktivitetet

Rritja dhe Raportet e Personalizuara

Përmbledhja jonë e raporteve të përditshme është themelet e menaxhimit të kujdesit të informuar për fëmijët. Ajo ofron një pamje të përgjithshme të aktiviteteve të përditshme të qendrës suaj, duke përfshirë regjistrimin, hyrjen dhe daljen.

Formularët për Zhvillimin e Fëmijës
Formularët për Zhvillimin e Fëmijës

Krijo një formular të përgjithshëm për zhvillimin e fëmijës që mbulon të gjithë spektrin e rritjes, nga ngjarjet fizike deri te arritjet kognitive, mirëqenia emocionale dhe aftësitë sociale.

Vlerësimi i Holistik i Zhvillimit të Fëmijës
Vlerësimi i Holistik i Zhvillimit të Fëmijës

Krijo vlerësime për ndjekjen dhe vlerësimin e përparimit zhvillimor të fëmijëve.

Rritja dhe Raportet e Personalizuara
Raportet e aktiviteteve
Raportet e aktiviteteve

Ekzekutoni raporte për të monitoruar aktivitetin për një student, një klasë, ose qendrën tuaj të plotë.

Meny dhe ushqimi
Meny dhe ushqimi

Vendosni artikujt e ushqimit që dëshironi të shënjestroni dhe ndiqni.

Foto
Foto

Kapni momentet dhe pikat e rëndësishme të mësimit, dhe ndajini ato me familjet.

Të gjitha veçoritë

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi bashkëbisedojnë, ndajnë informacion, përmirësojnë bashkëpunimin.

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho punë me prindërit, fëmijët, klasat, edukatorët dhe faturimin në një platformë miqësore dhe të lehtë për përdoruesit.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë, të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni të dhëna për data ose muaj.

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Planifikim
Planifikim

Thjeshtoni kujdesin për fëmijët: programin, menutë, ngjarjet dhe takimet e prindërve, të gjitha në një vend.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur - aplikacion i lehtë.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është KidsDay?

KidsDay është një Softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e Çerdheve/Kopshteve dhe Qendrave. Ky aplikacion ofron një gamë karakteristikash për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin KidsDay vizitoni web-faqën e KidsDay, krijoni një llogari për Çerdhen/Kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Burimet dhe mbështetjet e stafit të KidsDay janë në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

KidsDay mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, KidsDay ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me KidsDay përmirëson operacionët e Çerdhes/Kopshtit duke reduktuar dokumentët në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni KidsDay mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje