Dizajno Gjithqka. Planifiko Gjithqka.

Menyja e Ushqimit
Menyja e Ushqimit

Organizoni ushqimet për fëmijët me veçorinë tonë të planifikimit të menysë, duke promovuar zakone të shëndetshme të të ushqyerit.

Aktivitetet
Aktivitetet

Pasuro zhvillimin e fëmijëve me një gamë të gjerë aktivitetesh, të përshtatura për interesat dhe zhvillimin e tyre.

Ngjarjet
Ngjarjet

Festoni periudhat e rëndësishme dhe momentet e veçanta së bashku me veçorinë tonë të planifikimit të ngjarjeve, duke shtuar një prekje magjike në qendrën tuaj.

Takime
Takime

Mbani të gjithë në orar me planifikimin e lehtë të takimeve, duke promovuar një rrjedhë të lehtë të aktiviteteve dhe interaksioneve në qendrën tuaj.

Dizajno Gjithqka. Planifiko Gjithqka.
Krijo kalendar
Krijo kalendar

Dizajno dhe menaxho kalendarë dinamikë për aktivitetet dhe ngjarjet e qendrës tuaj të kujdesit për fëmijë me lehtësi.

Zgjidh anëtarët
Zgjidh anëtarët

Përshtatni planet tuaja duke caktuar anëtarët e duhur, siguruar një operacion për kujdesin e fëmijëve të organizuar mirë dhe efikas.

Njoftoni anëtarët
Njoftoni anëtarët

Informoni menjëherë ekipin tuaj me përditësime në kohë reale përmes njoftimeve të detyruara dhe email-ave, duke mbajtur të gjithë në të njëjtën rrugë.

Të gjitha veçoritë

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni të dhëna për data ose muaj.

Planifikim
Planifikim

Thjeshtoni kujdesin për fëmijët: programin, menutë, ngjarjet dhe takimet e prindërve, të gjitha në një vend.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur - aplikacion i lehtë.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi bashkëbisedojnë, ndajnë informacion, përmirësojnë bashkëpunimin.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë, të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho punë me prindërit, fëmijët, klasat, edukatorët dhe faturimin në një platformë miqësore dhe të lehtë për përdoruesit.

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është KidsDay?

KidsDay është një Softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e Çerdheve/Kopshteve dhe Qendrave. Ky aplikacion ofron një gamë karakteristikash për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin KidsDay vizitoni web-faqën e KidsDay, krijoni një llogari për Çerdhen/Kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Burimet dhe mbështetjet e stafit të KidsDay janë në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

KidsDay mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, KidsDay ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me KidsDay përmirëson operacionët e Çerdhes/Kopshtit duke reduktuar dokumentët në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni KidsDay mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje