Krijoni & Menaxhoni Forma të Personalizuara

Krijo Formularët
Krijo Formularët

Krijoni Formularë: Përpunoni dhe personalizoni formularin tuaj duke shtuar elemente sipas nevojës.

Menaxho Fushat
Menaxho Fushat

Përshtatni dhe adaptosh formën tënde me aftësinë për të shtuar dhe ndryshuar pa vështirësi seksione dhe fusha sipas kërkesave të tua specifike.

Shikoni paraprakisht formën tuaj
Shikoni paraprakisht formën tuaj

Shikoni paraprakisht formën tuaj për të siguruar që përmbush nevojat tuaja para se ta aktivizoni.

Ndaj Formularët Tuaj
Ndaj Formularët Tuaj

Mund të ndani formularin duke dërguar linkun më poshtë te palët. Formulari do të jetë në dispozicion për t'u plotësuar nga ata.

Kontrollo Dorëzimet
Kontrollo Dorëzimet

Rishikoni dhe aprovoni anëtarët e regjistruar të formularit tuaj.

Krijoni & Menaxhoni Forma të Personalizuara

Kontrata të Avancuara

Krijo Fatura
Krijo Fatura

Krijo fatura pa mundim për të faturuar shërbimet ose produktet e dorëzuara nën marrëveshjet tuaja kontraktuale.

Shto Artikuj të shumtë
Shto Artikuj të shumtë

Zgjidhni nga një gamë çmimesh paracaktuar ose krijojeni artikujt e rinj për t'i bashkuar faturës suaj.

Pagesat e Përsëritshme
Pagesat e Përsëritshme

Caktoni datën specifike të muajit deri në të cilën fatura duhet të gjenerohet.

Kontrata të Avancuara

Të gjitha veçoritë

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi ndajnë informacione të rëndësishme, - përmirësojnë bashkëpunimin.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur!

Planifikim
Planifikim

Planifikoni menutë e ushqimit,aktivitetet ngjarjet dhe takimet me prindër.

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho prindërit, klasat, edukatorët, faturat, kontratat, raportet e përgjithshme.

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni oraret e hyrjes dhe daljes për muaj.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë përmes formularëve digjital - të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është kidsday?

Kidsday është një softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e çerdheve,kopshteve dhe qendrave ditore. Ky aplikacion ofron një gamë veçorish për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin kidsday vizitoni web-faqën e kidsday, krijoni një llogari për kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Mbështetja e stafit të kidsday është në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

kidsday mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, kidsday ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me kidsday përmirëson operacionët e çerdhës, kopshtit duke reduktuar dokumentet në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni kidsday mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje