Поедноставување на управувањето со грижата за деца

KidsDay ви дава можност ефективно да управувате со вашиот центар, без оглед на неговата големина или поставеност. Сè што ви треба - фактурирање, наплата и плаќања и податоци за децата и семејството - е централизирано на практичен начин.

Колку деца има вашиот центар?
0-10
11-50
51-120
121+
Управување со Деца

Започнете вашиот Пробен Период
*Платете Годишно
Централно Управување
Планирање
Извештаи
Комуникација
Автоматско Плаќање
Упиши

Зошто Kidsday

Докажани во грижата за децата
Докажани во грижата за децата

KidsDay е вистинскиот избор за сопствениците на градинки и дневни центри на кои им се потребни информации во реално време за да донесат витални одлуки, да останат во согласност со локалните и државните регулативи и да ги усвојат најдобрите практики во индустријата.

Опремени за било каков центар
Опремени за било каков центар

KidsDay не само што ги поедноставува вашиот основен административен задачи, штедејќи ви време и пари, туку и ја зголемува родителската искуство со професионална комуникација, кориснички пријатни портали и ажурирања во реално време.

Дизајнирано специфично за професионалци во областа на детската грижа
Дизајнирано специфично за професионалци во областа на детската грижа

Ние се грижиме за суштинските административни задачи како мониторинг на посетата на децата, обезбедување на моментален пристап до деталите за семејството, управување со распоредите, одржување на записи, олеснување на комуникацијата со родителите, и справување со фактурирање и плаќања во ваше име. Ова ви овозможува да посветите повеќе квалитетно време на децата под вашата грижа.

Зошто Kidsday

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо