Присуство и активности

Оваа корисна алатка овозможува центрите да бидат транспарентни, да ја зајакнат безбедноста и да поттикнуваат ефективна комуникација со родителите и персоналот.

Пријава и статус
Пријава и статус

Без напор следете го статусот на пријавување, поттикнувајќи безбедни и добро координирани операции за чување на децата.

Извештаи за присуство
Извештаи за присуство

Набљудувајте го секојдневното присуство со прецизност, осигурувајќи се дека присуството на секое дете е евидентирано.

Присуство и активности

Раст и приспособени извештаи

Нашата функција за дневни извештаи е основата на информираното менаџирање на детската грижа. Доставува холистичен поглед на дневните активности на вашиот центар, вклучувајќи присуство, најавување и одјавување.

 Обрасци за развој на детето
Обрасци за развој на детето

Креирајте холистичка форма за развој на детето која обува целиот спектар на раст, од физички прелази до когнитивни постигнувања, емоционално благостојание и социјални вештини.

Холистичка процена на развојот на детето
Холистичка процена на развојот на детето

Креирајте процени за следење и оценување на развојниот напредок на децата.

Раст и приспособени извештаи
Извештаи за активности
Извештаи за активности

Генерирајте извештаи за да ја следите активноста за ученик, училница или за целиот центар

Менија и храна
Менија и храна

Внесете ја храната што сакате да ја означите и следите

Фотографии
Фотографии

Снимајте ги новите знаења и незаборавни моменти и споделете ги со семејствата

Сите Карактеристики

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Често Поставувани Прашања

Што е KidsDay?

Апликацијата KidsDay е софтвер за дневен престој на деца дизајниран да го поедностави и олесни управувањето со центрите за дневен престој на деца, предучилишните установи и програмите после училиште. Тој нуди низа функции за подобрување на комуникацијата, распоредот, наплатата и севкупната ефикасност.

За да започнете да ја користите апликацијата KidsDay, може да ја посетите веб-страницата, да регистрирате сметка и да го комплетирате процесот на вклучување. Достапни се обука и поддршка што ќе ви помогнат да започнете.

Апликацијата KidsDay е дизајнирана да биде многу достапна и може непречено да се користи на повеќе уреди и платформи. Без разлика дали сакате да ја користите на вашиот паметен телефон, таблет или лаптоп со iOS или Android, KidsDay нуди корисничко искуство кое ви овозможува да управувате со активностите и информациите за чување на децата од уредот што најмногу ви одговара.

Дигитализирањето со KidsDay го рационализира работењето на вашата градинка со елиминирање на хартиените записи, овозможувајќи следење на рутините во реално време, поедноставување на управувањето со персоналот и автоматизирање на наплатата и договорите. Ова резултира со зголемена ефикасност, заштеда на време и намалување на административните задачи.

Апликацијата KidsDay може значително да го намали времето што воспитувачите го поминуваат во креирање извештаи што им овозможува поефикасно да ги извршуваат задачите. Многу воспитувачи откриваат дека можат да ги напишат извештаите за часовите за само 4-5 минути.

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо