Центар за управување

Ажурирајте ги вашите детали за Центарот
Ажурирајте ги вашите детали за Центарот

Поставете основни детали за вашиот училишен објект, вклучувајќи го името, логото, адресата и контакт информациите

Поставете ги распоредите за најавување/одјавување
Поставете ги распоредите за најавување/одјавување

Конфигурирајте денови и времиња за најавување и одјавување за овозможување на автоматско најавување и одјавување на децата во одредени интервали.

Конфигурирајте пораки
Конфигурирајте пораки

Овозможете/Оневозможете пораки, или дефинирајте време на достапност за примање на пораки.

Центар за управување
Управување со часови

Лесно управување со часови

Креирајте часови
Креирајте часови

Овозможете вашиот центар за грижа за деца да создаде приспособени средини за учење со нашата функција за создавање часови.

Прикачете деца во часови
Прикачете деца во часови

Безпречно поврзете децата со нивните сопствени часови, обезбедувајќи добро организирано и поддржувачко искуство во чувањето на деца.

Лесно управување со часови

Управувајте со наставниците и родителите

Управувајте со наставниците
Управувајте со наставниците

Апликацијата обезбедува флексибилност за беспрекорно интегрирање на наставниците и родителите во системот на вашиот центар за грижа за деца.

Управувајте со членовите на семејството на децата
Управувајте со членовите на семејството на децата

Додадете родители или членови на семејството и поврзете ги со нивните деца, овозможувајќи комуникација со учителите на нивните деца.

Управувајте со наставниците и родителите
Лесна за користење
Лесна за користење

Нашето решение за управување со центри за грижа за деца се издвојува по леснотијата на користење, овозможувајќи ви едноставно да ги извршувате сложените задачи. Прецизноста на нашиот систем е неспоредлива, што ви дава целосна доверба во податоците и процесите.

Точно
Точно

Искусете безнапорно управување со центар за детска нега со нашето корисничко решение, дизајнирано за да ги направи сите задачи лесни. Нашиот систем гарантира прецизност во сите вашите операции, обезбедувајќи точни податоци на кои можете да верувате.

Поверлив
Поверлив

Ние создадовме безпрекорно искуство за менаџирање на центар за детска грижа, кој е интуитивен и јасен, обезбедувајќи дека секогаш сте под контрола. Рачнајте на точноста и надежноста на нашиот систем за да ги направите вашите дневни операции поефикасни.

Сите Карактеристики

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Често Поставувани Прашања

Што е KidsDay?

Апликацијата KidsDay е софтвер за дневен престој на деца дизајниран да го поедностави и олесни управувањето со центрите за дневен престој на деца, предучилишните установи и програмите после училиште. Тој нуди низа функции за подобрување на комуникацијата, распоредот, наплатата и севкупната ефикасност.

За да започнете да ја користите апликацијата KidsDay, може да ја посетите веб-страницата, да регистрирате сметка и да го комплетирате процесот на вклучување. Достапни се обука и поддршка што ќе ви помогнат да започнете.

Апликацијата KidsDay е дизајнирана да биде многу достапна и може непречено да се користи на повеќе уреди и платформи. Без разлика дали сакате да ја користите на вашиот паметен телефон, таблет или лаптоп со iOS или Android, KidsDay нуди корисничко искуство кое ви овозможува да управувате со активностите и информациите за чување на децата од уредот што најмногу ви одговара.

Дигитализирањето со KidsDay го рационализира работењето на вашата градинка со елиминирање на хартиените записи, овозможувајќи следење на рутините во реално време, поедноставување на управувањето со персоналот и автоматизирање на наплатата и договорите. Ова резултира со зголемена ефикасност, заштеда на време и намалување на административните задачи.

Апликацијата KidsDay може значително да го намали времето што воспитувачите го поминуваат во креирање извештаи што им овозможува поефикасно да ги извршуваат задачите. Многу воспитувачи откриваат дека можат да ги напишат извештаите за часовите за само 4-5 минути.

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо