Подобрете ги односите меѓу семејството и воспитувачите

Вклученост на родителите
Вклученост на родителите

Лесно поврзете се и стекнете доверба од семејствата, така што ќе ја користите апликацијата за да комуницирате преку сите со пораки.

 Комуникација со персонал
Комуникација со персонал

Пратете пораки до сите членови на персонал или до одредено одделение и овозможете на персоналот брзо да одговара директно преку апликацијата.

Известувања за извонредни ситуации
Известувања за извонредни ситуации

Брзо и удобно пренесувајте известувања преку мобилни push известувања.

Подобрете ги односите меѓу семејството и воспитувачите
Чет во реално време
Чет во реално време

Се поврзете веднаш со нашата најнова и напредна функција за чет во реално време, овозможувајќи моментална комуникација и соработка.

Целосно респонзивно
Целосно респонзивно

Уживајте во чет кој е целосно респонзивен и работи без проблеми на сите платформи, обезбедувајќи врска каде и да сте.

 Текстови и фотографии
Текстови и фотографии

Нашиот чет обезбедува можност за праќање не само текстуални пораки, туку и фотографии, правејќи го разновиден и ангажиран комуникациски алат за споделување на моменти и информации.

Сите Карактеристики

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Често Поставувани Прашања

Што е kidsday?

Апликацијата kidsday е софтвер за дневен престој на деца дизајниран да го поедностави и олесни управувањето со центрите за дневен престој на деца, предучилишните установи и програмите после училиште. Тој нуди низа функции за подобрување на комуникацијата, распоредот, наплатата и севкупната ефикасност.

За да започнете да ја користите апликацијата kidsday, може да ја посетите веб-страницата, да регистрирате сметка и да го комплетирате процесот на вклучување. Достапни се обука и поддршка што ќе ви помогнат да започнете.

Апликацијата kidsday е дизајнирана да биде многу достапна и може непречено да се користи на повеќе уреди и платформи. Без разлика дали сакате да ја користите на вашиот паметен телефон, таблет или лаптоп со iOS или Android, kidsday нуди корисничко искуство кое ви овозможува да управувате со активностите и информациите за чување на децата од уредот што најмногу ви одговара.

Дигитализирањето со kidsday го рационализира работењето на вашата градинка со елиминирање на хартиените записи, овозможувајќи следење на рутините во реално време, поедноставување на управувањето со персоналот и автоматизирање на наплатата и договорите. Ова резултира со зголемена ефикасност, заштеда на време и намалување на административните задачи.

Апликацијата kidsday може значително да го намали времето што воспитувачите го поминуваат во креирање извештаи што им овозможува поефикасно да ги извршуваат задачите. Многу воспитувачи откриваат дека можат да ги напишат извештаите за часовите за само 4-5 минути.

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо