Поедноставување на наплатата,
Обединети семејства.

Брзо поставете фактурирање
Брзо поставете фактурирање

Лесно управувајте со фактурирањето за повеќе деца со автоматски планови за фактурирање

Гъвкави планови за фактурирање
Гъвкави планови за фактурирање

Прилагодете ги плановите за фактурирање, аплицирајте попусти и разделите ги трошоците меѓу повеќе платилаци

 Заштитете го вашиот бизнис
Заштитете го вашиот бизнис

Вашите податоци се обезбедени со безбедност од највисок ранг и следење на најдобрите стандарди за комплајанс во индустријата

Централизирајте го водење евиденција
Централизирајте го водење евиденција

Централизирајте ги вашите салда, плаќања и следење на прометот на една погодна локација.

Поедноставување на наплатата,  <br>Обединети семејства.

Автоматско фактурирање

Повеќе предмети
Повеќе предмети

Изберете од опсег на преддефинирани ставки или креирајте нови ставки за да ги прикачите на вашата фактура.

Прати до, Функција
Прати до, Функција

Пратете фактури во PDF формат по е-пошта, со опција за вклучување на приматели во CC и BCC.

Дополнителни опции
Дополнителни опции

Вклучете забелешки и прикачете дополнителни датотеки според потребата.

Автоматско фактурирање

Извештаи за наплата

Извештај за фактури
Извештај за фактури

Добијте расклоп на сите фактури, пратете ги на трошоците и роковите за плаќање.

Извештај за плаќања
Извештај за плаќања

Лесно следете ги добиените плаќања, следете ја активноста на плаќачите и датумите на достасување.

 Извештај за биланс на децата
Извештај за биланс на децата

Останете информирани за билансот на секое дете, што ви помага во ефикасно управување со невозможните плаќања и кредити.

Извештаи за наплата
Преглед на наплатата
Преглед на наплатата

Краток, но комплетен преглед на статусот на наплатата, обезбедувајќи ви брзо и исторамен приказ на вашите финансиски трансакции и обврски.

Биланс на состојби
Биланс на состојби

Финансиски компас кој ви помага да навигирате во вашиот фискален пат, билансот на состојби прикажува јасна и организирана слика на вашиот финансиски здравје, ги прикажувајќи вашите активи, обврски и еквитет на едно место.

Активности
Активности

Вашиот реално-временски дневник на скорешни акции и трансакции, што ве држи во тек со сите финансиски активности и гарантира дека никогаш немате пропуштено важен момент во вашето финансиско управување.

Сите Карактеристики

Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Често Поставувани Прашања

Што е KidsDay?

Апликацијата KidsDay е софтвер за дневен престој на деца дизајниран да го поедностави и олесни управувањето со центрите за дневен престој на деца, предучилишните установи и програмите после училиште. Тој нуди низа функции за подобрување на комуникацијата, распоредот, наплатата и севкупната ефикасност.

За да започнете да ја користите апликацијата KidsDay, може да ја посетите веб-страницата, да регистрирате сметка и да го комплетирате процесот на вклучување. Достапни се обука и поддршка што ќе ви помогнат да започнете.

Апликацијата KidsDay е дизајнирана да биде многу достапна и може непречено да се користи на повеќе уреди и платформи. Без разлика дали сакате да ја користите на вашиот паметен телефон, таблет или лаптоп со iOS или Android, KidsDay нуди корисничко искуство кое ви овозможува да управувате со активностите и информациите за чување на децата од уредот што најмногу ви одговара.

Дигитализирањето со KidsDay го рационализира работењето на вашата градинка со елиминирање на хартиените записи, овозможувајќи следење на рутините во реално време, поедноставување на управувањето со персоналот и автоматизирање на наплатата и договорите. Ова резултира со зголемена ефикасност, заштеда на време и намалување на административните задачи.

Апликацијата KidsDay може значително да го намали времето што воспитувачите го поминуваат во креирање извештаи што им овозможува поефикасно да ги извршуваат задачите. Многу воспитувачи откриваат дека можат да ги напишат извештаите за часовите за само 4-5 минути.

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо