Креирајте и управувајте со приспособени обрасци

Креирајте и уредувајте обрасци
Креирајте и уредувајте обрасци

Креирајте и уредувајте обрасци: подобрете и персонализирајте го вашиот образец со додавање и уредување на неговите елементи по потреба.

Управувајте со полиња
Управувајте со полиња

Прилагодете и адаптирајте го вашиот образец со можноста лесно да додавате и менувате делови и полиња според вашите специфични барања.

Преглед на вашиот образец
Преглед на вашиот образец

Прегледајте го вашиот образец за да се осигурате дека ги исполнува вашите потреби пред да го активирате.

Споделете ги вашите обрасци
Споделете ги вашите обрасци

Можете да го споделите образецот со испраќање на линкот подолу до странските страни. Образецот ќе биде достапен за пополнување од нивна страна.

Проверете поднесоците
Проверете поднесоците

Прегледајте и одобрете ги регистрираните членови на вашиот образец.

Креирајте и управувајте со приспособени обрасци

Напредни договори

Креирајте фактури
Креирајте фактури

Лесно креирајте фактури за наплата на услуги или производи испорачани под вашите договорни споразуми.

Додајте повеќе ставки
Додајте повеќе ставки

Изберете од опсег на преддефинирани цени или креирајте нови ставки за да ги прикачите на вашата фактура.

Повторливи плаќања
Повторливи плаќања

Утврдете го конкретниот ден од месецот до кој мора да се генерира фактурата.

 Напредни договори

Сите Карактеристики

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Често Поставувани Прашања

Што е KidsDay?

Апликацијата KidsDay е софтвер за дневен престој на деца дизајниран да го поедностави и олесни управувањето со центрите за дневен престој на деца, предучилишните установи и програмите после училиште. Тој нуди низа функции за подобрување на комуникацијата, распоредот, наплатата и севкупната ефикасност.

За да започнете да ја користите апликацијата KidsDay, може да ја посетите веб-страницата, да регистрирате сметка и да го комплетирате процесот на вклучување. Достапни се обука и поддршка што ќе ви помогнат да започнете.

Апликацијата KidsDay е дизајнирана да биде многу достапна и може непречено да се користи на повеќе уреди и платформи. Без разлика дали сакате да ја користите на вашиот паметен телефон, таблет или лаптоп со iOS или Android, KidsDay нуди корисничко искуство кое ви овозможува да управувате со активностите и информациите за чување на децата од уредот што најмногу ви одговара.

Дигитализирањето со KidsDay го рационализира работењето на вашата градинка со елиминирање на хартиените записи, овозможувајќи следење на рутините во реално време, поедноставување на управувањето со персоналот и автоматизирање на наплатата и договорите. Ова резултира со зголемена ефикасност, заштеда на време и намалување на административните задачи.

Апликацијата KidsDay може значително да го намали времето што воспитувачите го поминуваат во креирање извештаи што им овозможува поефикасно да ги извршуваат задачите. Многу воспитувачи откриваат дека можат да ги напишат извештаите за часовите за само 4-5 минути.

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо