Оптимизирајте ги Операциите на Вашиот Центар за Нега на Деца!

Вашата платформа за управување со вашето Центар за Нега на Деца, заштедете време, подобрете учењето и изградете посилни врски со родителите!
Започнете Бесплатен Пробен Период

Не е потребна кредитна картичка

30 дена бесплатен пробен период

Откажи во секое време

KidsDay App
Planning Chat Reports Daily Reports
Креирање извештаи и комуникација

Секоја порака
Раскажува приказна!

Воспоставете и негувајте висококвалитетни односи и со семејствата и со членовите на персоналот, нудејќи му на вашиот персонал удобна и ефикасна алатка за комуникација со семејствата, администраторите и колегите.

Централизирајте го вашиот систем за пораки, билтени и предупредувања за да ја подобрите координацијата и да го поедноставите споделувањето на значајни пресвртници, фотографии и видеа.

Прочитај Повеќе
Секоја порака <br>Раскажува приказна!
Настани

Денот на секое дете.
Добро испланирана авантура!

Настани

Оваа функција овозможува брзо и ефикасно ширење на информациите до сите релевантни страни - родители и персонал.

Со само еден клик, може веднаш да ги известите сите за секој претстоен специјален настан, без разлика дали се работи за екскурзија, родителски состанок, училишна претстава или друг важен настан.Прочитај Повеќе
Денот на секое дете. <br>Добро испланирана авантура!
Наплата и запишување

Лесна активација,
Сметка со доверба!

Оптимизирајте ја администрацијата на вашиот центар преку рационализирани и ефикасни процеси.

  • Централизирајте ги податоците за семејството и персоналот за лесен пристап.
  • Ракувајте со приеми и управување со листа на чекање преку Интернет
  • Обезбедете усогласеност со дигиталните проверки, здравствените проценки и следењето на соодносот на собите и брзо генерирајте извештаи
Прочитај Повеќе
Лесна активација,  <br> Сметка со доверба!

Видете како KidsDay App помага во вашиот Центар за Нега на Деца

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо
Апликација сѐ-во-едно
Апликација сѐ-во-едно

Управувајте со родителите, децата, часовите, воспитувачите и наплатата во една платформа лесна за користење и целосен преглед.

Присуство
Присуство

Погледнете го дневното присуство на деца, генерирајте записи за датуми или месеци.

Центар за управување
Центар за управување

Администраторите лесно пристапуваат до деталите на центарот од далечина преку интерфејс што е лесен за користење.

Дигитални извештаи
Дигитални извештаи

Инстант извештаи за родители на нашата платформа, не се потребни рачни ажурирања.

Регистрација преку интернет
Регистрација преку интернет

Лесна регистрација, прецизни податоци за родителите и персоналот.

Управување со персоналот
Управување со персоналот

Администраторите и персоналот функционираат заедно, споделуваат информации, ја подобруваат тимската работа.

Пораки со родители
Пораки со родители

Поттикнување соработка помеѓу родителите и воспитувачите за успехот на вашите деца.

Планирање
Планирање

Поедноставете ја грижата за децата: наставна програма, менија, настани и состаноци со родители, сѐ-во-едно.

Наплата
Наплата

Автоматизирајте ги фактурите, следете ги плаќањата, а родителите ќе бидат задоволни од лесната апликација.

Што клиентите велат

star star star star star

5/5 ѕвезди

|

Започнете Денес! БЕСПЛАТНО.

Започнете вашиот Пробен Период
Закажете Демо